Artiklar

Aktuella elkampanjer november 2020

Publicerad 28 oktober, 2020

Vintern har så smått börjat anlända till Sverige och har man inte vintersäkrat sitt elavtal så är det hög tid. Eftersom elpriserna legat ganska lågt under lång tid finns det goda chanser till bra avtal, både på kort och lång sikt. För att jämföra alla elavtal, klicka här. Villkor för kampanjerna finns hos respektive elleverantör.

8 saker att tänka på när du ska köpa luftvärmepump 2020

Publicerad 27 augusti, 2020

Bor du i en fastighet med direktverkande eluppvärmning är en luft/luftvärmepump nästan alltid en bra investering, både för plånboken och för inomhusklimatet. För att man ska få ut det mesta av sin värmepump och bli så nöjd som möjligt listar vi här 8 saker som är bra att tänka på när man ska köpa en ny luftvärmepump.

Så hittar du det billigaste elavtalet 2023

Publicerad 15 juni, 2020

I Sverige finns det över 140 elbolag och de erbjuder tillsammans ca 6000 olika elavtal. Det gör att du som elkonsument har mycket att välja från och möjligheten är stor att det finns ett elavtal med ett bättre villkor än det du har idag och som sänker dina elkostnader. Är du dessutom en av de som inte har gjort något aktivt val av elavtal alls eller sedan ditt tidigare avtal löpt ut kan du spara ännu mer på att jämföra och byta elavtal!

Energilån, ett lån för att minska din energiförbrukning

Publicerad 12 november, 2019

Det finns väldigt mycket man som fastighetsägare kan göra för att sänka sin energiförbrukning och sina energikostnader, men att installera solceller, luftvärmepumpar, bergvärme, fjärrvärme eller byta fönster är kostsamma investeringar som kan kosta 100 000-tals kronor.

Välj rätt elavtalsform och sänk din elkostnad

Publicerad 19 augusti, 2019

Anvisningspris, fast elpris, rörligt elpris, timavtal, mixpris, el till inköpspris och vintersäkrat pris… Det finns flera olika avtalsformer för el men vad betyder de och vad har de för för- och nackdelar?

Mät din elförbrukning och spara pengar

Publicerad 16 augusti, 2019

Att mäta elförbrukningen för hushållet och hushållets olika apparater kan vara ett bra sätt att upptäcka strömtjuvar och spara åtskilliga hundralappar om året. Det är dessutom ganska enkelt och kostar inte särskilt mycket.

Dela: