Jämför elpriser och hitta det billigaste och bästa elavtalet

Sänk dina elkostnader, jämför elavtal gratis
Jämför hos Compricer

Jämför, byt och få bästa elpriset

I Sverige finns det över 140 elbolag och de erbjuder tillsammans ca 6000 olika elavtal. Det gör att du som elkonsument har mycket att välja från och sannolikheten är stor att du kan hitta ett elavtal som ger dig ett bättre elpris än vad du har idag och därmed sänker dina elkostnader. Är du dessutom en av de som inte har gjort något aktivt val av elavtal alls eller sedan ditt tidigare avtal löpt ut kan du spara ännu mer på att jämföra och byta elavtal!

Hur går det till?

Att jämföra elpriser och hitta det bästa elavtalet är enkelt och tar bara några minuter. Ange ditt postnummer nedan och klicka på knappen för att jämföra elpriser. När du hittat ett elavtal som sänker dina elkostnader byter du enkelt direkt på webbplatsen. Tjänsten är helt kostnadsfri och utan förpliktelser, vill du inte byta elavtal så kan du avbryta när som helst.

1. Ange bostadens postnummer


Hur mycket kan jag spara?

I genomsnitt sparar den som byter elavtal mellan 1300 kr och 1800 kr per år och med tanke på att det tar mindre än 10 minuter att jämföra och byta elavtal finns det ju ingen anledning att inte göra det. Det finns flera jämförelsetjänster för elavtal och det är inte fel att använda flera stycken i jakt på det bästa elavtalet då det kan förekomma specialerbjudanden via en tjänst som inte förekommer i en annan.

Populära jämförelsetjänster för elavtal

Det finns ett flertal bra tjänster för att hitta de bästa elpriserna och för att byta elavtal, några av dem har också jämförelser för lån och försäkringar för att sänka dina omkostnader ytterligare. Samtliga tjänster nedan är kostnadsfria och helt utan förpliktelser. Se vad du kan spara redan idag!

Compricer
Kunder som använder Compricer för att jämföra och byta elavtal eller försäkringar sparar i genomsnitt 1300 kr per år.

elskling.se
elskling.se har hjälpt över 700 000 svenska hushåll att jämföra elpriser och byta elavtal. Elbytesprocessen tar mindre än 8 minuter.

Zmarta
Jämför erbjudanden för lån, elavtal och försäkringar på ett par minuter. Få erbjudanden från upp till 150 elbolag.

Vad behöver jag för att jämföra elpriser?

För att kunna jämföra och hitta de bästa elpriserna behöver du veta vilket postnummer elavtalet gäller och den årliga elförbrukningen i kWh, uppgifterna bör finns på den senaste elfaktura från nuvarande elbolag.

Populära elbolag

El till inköpspris, du betalar lika mycket för elen som vi köpt in den för utan påslag på elpriset. Månadsavgift från 29 kronor.

Ren energi till konkurrenskraftigt pris. Välj Fortum för en renare framtid!

Beställ 100% förnybar el till inköpspris. Ingen bindningstid. Klart på några minuter!

Välj el märkt med EKOenergy, den nya världsomspännande miljömärkningen för el

Smarta hem - Kjell.com

Automatisera hemmet via mobil eller röststyrning och gör det bekvämare och mer energieffektivt!

Ladda ner vår app - finns både till iPhone och Android!
Ladda ned på Google Play